- advertisement -

Kepada yang kaki aiskrim. Ada berita baik dan menyelerakan untuk anda. Kini anda sudah boleh dapatkan OREO Ice-cream Sandwich yang mana merupakan aiskrim edisi terhad dibawa oleh Nestle.

Aiskrim antara pencuci mulut yang sedap untuk dinikmati. Bukan sahaja sejuk malas manis apabila dimakan. Biasa tak cukup satu, pasti nak lagi terutamanya bagi peminat aiskrim diluar sana.

oreo ice-cream sandwich

BACA : Sedap Weh! Menu Baru McDonalds, Nasi Lemak Spicy Chicken McDeluxe Dan McFlurry Cendol

Kita sudah biasa dengan biskut Oreo yang ada dipasaran dengan trademark ‘putar, jilat, celup’. Kemudianya ianya datang dalam bentk aiskrim sebelum ini. Kali ini ianya gabungan antara biskut dan aiskrim bagi menghasilkan OREO Ice-Cream Sandwich.

Jom Rasa OREO Ice-Cream Sandwich

Kali ini sandwich aiskrimnya sedikit berbeza dengan versi aiskrim cone aiskrim bar. Ini kerana ianya berbentuk bulat sama seperti biskut Oreo tetapi dengan diisi dengan aiskrim pada bahagian tengahnya dengan saiz yang besar.

oreo ice-cream sandwich

Saiz Oreo Ice-Cream Sandwich sepertinya sebesar tapak tangan. Apit sandwich, atas dan bawah tidak sama seperti biskut kerana ianya tidak rangup tetapi sedap dimakan. Aiskrimnya pula berperisa oreo dan tidak terlalu manis. Sedap untuk dimakan.

Anda boleh mula dapatkan di kedai-kedai dan pasaraya berhampiran anda dengan harga RM4.90 sahaja. Selain itu, anda juga boleh dapatkan secara online melalui platform Nestle Ice-Creal Shopee dan Lazada. Klik pautan dibawah

Tetapi ada sedikit kekuranganlah bagi admin. Apit biskut atas dan bawah itu tidak rangup, jadi macam makan biskut lemau. Tapi rasanya tetapi sedap.

Oleh itu, sementara stok masih ada, jangan lupa dapatkan Oreo Ice-Cream Sandwich

- advertisement -
Kadang suka menulis, kadang rajin sangat. Tapi harap, perkongsian dan penulisan dapat bawa aku berjalan serata dunia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here