Thursday, May 12, 2022
- advertisement -

Dapatkan 2 set Snack Plate KFC dengan harga RM20 bermula 16...

0
Tawaran untuk 2 set Snack Plate KFC dengan harga RM20 kini kembali lagi. Dengan promosi ini, orang ramai dapat nikmati ayam goreng KFC denga...

Waktu Operasi Tealive Dilanjutkan Sepanjang Ramadan

0
Sepanjang Ramadan, waktu operasi Tealive akan dilanjutkan sehingga 10.30 malam ke 12.00 tengah malam. Pengumuman ini dikongsikan melalui kiriman di facebook sehari sebelum menjelang...

Tealive Menawarkan 2 Bubble Tea Dengan Harga RM10 Sahaja Untuk 3...

0
Kan best sekarang musim panas ni dapat minuman sejuk macam Tealive bagi melegakan tekak yang kering kan. Ditambah pula dengan manisan setiap perisa bersama-sama...

Dapatkan Tealive Dengan Harga RM2.60 Jika Bayar Menggunakan ShopeePay

0
Musim panas ni kalau dapat Tealive mesti sedap kan. Dapat menyejukkan tekak disamping air manis yang sedap dikala cuaca terik ketika ini. Mungkin luahan hati...

Rentas Negeri (Tujuan Pelancongan) Dibenarkan Antara Negeri PKPP Bermula 10 Mac...

0
Berita ini pastinya memberika nafas lega kepada pemain industri apabila Kerajaan hari ini bersetuju untuk membenarkan rentas negeri bagi tujuan pelancongan antara negeri PKPP...

Jom Cuba Menu Baru McD, Spicy Chicken Burger With Apple Splice

0
McDonalds baru sahaja memperkenalkan menu baru hari ini, Spicy Chicken Burger with Apple Slices dimana gabungan antara burger ayam bersama epal yang menghasilkan rasa...

Waktu Operasi Restoran McDonalds Sepanjang Tempoh PKP

0
Untuk pengetahuan dan peminat McD, hari ini mereka secara rasmi mengeluarkan waktu operasi baru bagi semua restoren McDonalds sepanjang tempoh PKP dilaksanakan. 6 negeri yang...

Boleh Cuba Aiskrim Terbaru, OREO Ice-Cream Sandwich Sekarang!

0
Kepada yang kaki aiskrim. Ada berita baik dan menyelerakan untuk anda. Kini anda sudah boleh dapatkan OREO Ice-cream Sandwich yang mana merupakan aiskrim edisi...

Tawaran Hotel Cuti-Cuti Malaysia Kini Di Shopee

0
Nampaknya promosi Cuti-Cuti Malaysia lebih mudah didapatkan selepas ini. Ini kerana kini ianya ada di Shopee. Apa je yang takda kat Shopee ni? Semua...

Perkhidmatan Tambang Feri Penang Percuma Selama 2 Minggu bermula 1 Januari...

0
Perhatian! Kepada orang ramai yang nak jalan-jalan Penang, bermula 1 Januari 2021 ini akan diberikan tambang feri Penang percuma selama 2 minggu. Menurut perkongsian daripada...

Ikuti Kami

2,082FansLike
1,001FollowersFollow
18,757FollowersFollow

Post Terbaru

Artikel Viral