Friday, May 13, 2022
- advertisement -

Waktu Operasi Tealive Dilanjutkan Sepanjang Ramadan

0
Sepanjang Ramadan, waktu operasi Tealive akan dilanjutkan sehingga 10.30 malam ke 12.00 tengah malam. Pengumuman ini dikongsikan melalui kiriman di facebook sehari sebelum menjelang...

Tealive Menawarkan 2 Bubble Tea Dengan Harga RM10 Sahaja Untuk 3...

0
Kan best sekarang musim panas ni dapat minuman sejuk macam Tealive bagi melegakan tekak yang kering kan. Ditambah pula dengan manisan setiap perisa bersama-sama...

Dapatkan Tealive Dengan Harga RM2.60 Jika Bayar Menggunakan ShopeePay

0
Musim panas ni kalau dapat Tealive mesti sedap kan. Dapat menyejukkan tekak disamping air manis yang sedap dikala cuaca terik ketika ini. Mungkin luahan hati...

Jom Cuba Menu Baru McD, Spicy Chicken Burger With Apple Splice

0
McDonalds baru sahaja memperkenalkan menu baru hari ini, Spicy Chicken Burger with Apple Slices dimana gabungan antara burger ayam bersama epal yang menghasilkan rasa...

Waktu Operasi Restoran McDonalds Sepanjang Tempoh PKP

0
Untuk pengetahuan dan peminat McD, hari ini mereka secara rasmi mengeluarkan waktu operasi baru bagi semua restoren McDonalds sepanjang tempoh PKP dilaksanakan. 6 negeri yang...

Boleh Cuba Aiskrim Terbaru, OREO Ice-Cream Sandwich Sekarang!

0
Kepada yang kaki aiskrim. Ada berita baik dan menyelerakan untuk anda. Kini anda sudah boleh dapatkan OREO Ice-cream Sandwich yang mana merupakan aiskrim edisi...

McDonalds Belanja 100,000 Iced Latte Secara Percuma Sempena Hari Kopi Sedunia!

0
Peminat kopi semua, ada berita baik. McDonalds nak belanja 100,000 Iced Latte secara percuma sempena Hari Kopi Sedunia. International Coffee Day disambut pada 1 Oktober...

Sedap Weh! Menu Baru McDonalds, Nasi Lemak Spicy Chicken McDeluxe Dan...

0
Hari ni aku berkesempatan untuk cuba menu baru daripada McDonalds iaitu Nasi Lemak Spicy Chicken McDeluxe dan juga McFlurry Cendol. Rasanya mereka sudah iklan dalam beberapa minggu...

Roti Canai Ular Kini Tular Di Kota Bharu

0
Dalam beberapa hari yang lepas, terdapat satu makanan yang tengah viral iaitu Roti Canai Ular yang disediakan di sebuah Kota Bharu, Kelantan. Sekarang pelbagai cara...

24 Tempat Makan Menarik Di Kelantan. Sesuai Untuk Food Hunting

0
Kepada food hunting diluar sana, anda boleh tengok senarai kedai dan tempat makan menarik di Kelantan bagi tahun 2020 yang anda boleh cuba bila...

Ikuti Kami

2,082FansLike
1,001FollowersFollow
18,751FollowersFollow

Post Terbaru

Artikel Viral