- advertisement -

Tawaran untuk 2 set Snack Plate KFC dengan harga RM20 kini kembali lagi. Dengan promosi ini, orang ramai dapat nikmati ayam goreng KFC denga harga yang lebih jimat bersama teman dan keluarga.

Sedikit berbeza dengan sebelumnya. Kali ini KFC menawarkan promosi pra-beli, dimana setiap pembelian anda akan menerima kod promosi dengan tarikh penebusan yang ditetapkan.

Promosi 2 set Snack Plate KFC untuk RM20 ini akan bermula dari 16 – 18 Ogos (selama 3 hari) dan ianya hanya boleh ditebus menerusi KFC Delivery atau Self Collect sahaja. Hanya dalam tempoh ini, anda boleh lakukan pra-beli untuk dapatkan kod promosi.

BACA : Apa Itu BigPay? Betul Ke Bagus Untuk Travel?

Bagi mereka yang membuat pra-beli pada 16 Ogos 2021, anda perlu tebus pada 23 – 27 Ogos 2021. Manakala yang pra-beli pada 17 & 18 Ogos 2021, boleh tebus antara 6 – 10 September 2021.

Promosi 2 set Snack Plate KFC dengan harga RM20

Promosi pra-beli ini hanya boleh dibuat di atas talian (secara online) sahaja iaitu di https://KFC.com.my/2for20 dengan harga RM20.

snack plate kfc

Kod promo yang diperoleh selepas membuat pembelian mesti digunakan untuk menebus promosi ini dan tidak boleh dipindah milik. 1 kod promo untuk 2 set Snack Plate KFC. Terhad kepada 3 set “2 Snack Plate” untuk setiap pengguna berdaftar.

Untuk maklumat lanjut berkaitan terma dan syarat, anda boleh layari laman web KFC untuk Promosi KFC 2 for RM20

- advertisement -
Kadang suka menulis, kadang rajin sangat. Tapi harap, perkongsian dan penulisan dapat bawa aku berjalan serata dunia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here